Особлива інформація на 28.09.2013

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено чи звільнено)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи

Володіє часткою у статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нЗвільненоГенеральний директорСлободянюк Сергій Миколайовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Генеральний директор Слободянюк Сергій Миколайович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) звільнена з посади 28.09.2013 року; частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 1 рік та 4 місяці; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про звільнення - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: звільнення за власним бажанням; підстави: Протокол Загальних зборів акціонерів №12 від 28.09.2013 року.
д/нПризначеноГенеральний директорПетренко Леся Василівнад/н, д/н, д/н0.509
Зміст інформації:
Посадова особа Генеральний директор Петренко Леся Василівна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) призначена на посаду 28.09.2013 року; володіє 140580 акціями, що складає 0.5087% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом своєї діяльності: голова наглядової ради, генеральний директор; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який призначено особу: 5 років. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол Загальних зборів акціонерів №12 від 28.09.2013 року.
д/нЗвільненоГолова Наглядової радиЧопик Вікторія Олексіївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Голова Наглядової ради Чопик Вікторія Олексіївна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) звільнена з посади 28.09.2013 року; частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 1 рік та 4 місяці; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про звільнення - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: звільнення за власним бажанням; підстави: Протокол Загальних зборів акціонерів №12 від 28.09.2013 року.
д/нПризначеноГолова Наглядової радиСлободянюк Сергій Миколайовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Голова Наглядової ради Слободянюк Сергій Миколайович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) призначена на посаду 28.09.2013 року; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом своєї діяльності: начальник брокерського відділу,голова правління, заступник директора з питань фондового ринку та цінних паперів, керівник напрямку, заступник директора, директор, голова наглядової ради, генеральний директор; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол Загальних зборів акціонерів №12 від 28.09.2013 року.
д/нЗвільненоЧлен Наглядової радиГриненко Світлана Степанівнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Член Наглядової ради Гриненко Світлана Степанівна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) звільнена з посади 28.09.2013 року; частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 1 рік та 4 місяці; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про звільнення - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: звільнення за власним бажанням; підстави: Протокол Загальних зборів акціонерів №12 від 28.09.2013 року.
д/нПризначеноЧлен Наглядової РадиЧопик Вікторія Олексіївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Член Наглядової Ради Чопик Вікторія Олексіївна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) призначена на посаду 28.09.2013 року; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом своєї діяльності: секретар, адміністративний секретар, бухгалтер, офіс-менеджер, бухгалтер; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів, причина прийняття цього рішення: вакантність посади; підстави: Протокол Загальних зборів акціонерів №12 від 28.09.2013 року.

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.

( Додаток 6 в редакції Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1355 від 30.10.2009 )