Річний звіт за 2010 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
20.04.2010
75.2400000
Порядок денний-
1.Обрання голови та секретаря зборiв, лiчильної комiсiї
2.Звiт правлiння про пiдсумки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2009 рiк та перспективи дiяльностi на 2010 рiк
3.Звiт наглядової ради
4.Затвердження звiту та висновкiв ревiзiйної комiсiї.
5.Затвердження рiчної фiнансової звiтностi, розподiлу прибутку за 2009 рiк.
6.Про продаж частини основних засобiв ВАТ Вiдрадненське
7.Про переведення випуску акцiй Товариства з документарної форми iснування в без документарну (дематерiалiзацiя випуску) та затвердження Рiшення про дематерiзацiю, в тому числi:
- визначення депозитарiю, який буде обслуговувати випуск акцiй Товариства, що пiдлягають де матерiалiзацiї;
- визначення зберiгача, у якого будуть вiдкритi рахунки в цiнних паперах власниками акцiй Товариства;
-про визначення дати припинення ведення реєстратором реєстру акцiонерiв Товариства;
-про затвердження тексту повiдомлення про де матерiалiзацiю для розмiщення в офiцiйному друкованому виданнi та персональної розсилки акцiонерам Товариства;
-про визначення способу повiдомлення акцiонерiв Товариства про прийняте рiшення загальними зборами акцiонерiв рiшення про де матерiалiзацiю.
8.Вiдкликання та обрання правлiння.
9.Вiдкликання та обрання наглядової ради.
10.Вiдкликання та обрання ревiзiйної комiсiї.
11.Про доручення Правлiнню привести документацiю Товариства до вимог Закону України Про акцiонернi товариства.
Особи, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного вiдсутнi.
Результати розгляду питань порядку денного:
1 Вирiшили обрати головою зборiв голову наглядової ради Салей Евгена Володимировича, секретарем зборiв Мордвiнкову Ларису Володимирiвну, лiчильну комiсiю у складi однiєї особи - голови лiчильної комiсiї Кулик Григорiя Володимировича.
2. Вирiшили затвердити звiт голови правлiння.
3. Вирiшили затвердити звiт голови наглядової ради.
4. Вирiшили затвердити звiт голови ревiзiйної комiсiї.
5. Вирiшили затвердити звiт головного бухгалтера. По п`ятому питанню Розподiл прибутку за 2009 рiк поступили двi пропозицiї : 1. 30% прибутку направити на девiденти, 5% прибутку направити в резервний фонд.
2. 95% прибутку за 2009 рiк направити на розвиток пiдприємства 5% направити в резервний фонд. Пiдсумки голосування За прийняття по першої пропозицiї 92 134 голосiв, що становить 1,33 % вiд загальної кiлькостi голосiв осiб, якi беруть участь у зборах. Утрималися -15366 голосiв, що становить 0,22% вiд загальної кiлькостi голосiв осiб, якi беруть участь у зборах. Кiлькiсть голосiв За прийняття по другої пропозицiї 6824268 голосiв, що становить 98,45 % вiд загальної кiлькостi голосiв осiб, якi беруть участь у зборахУтрималися -15366 голосiв, що становить 0,22% вiд загальної кiлькостi голосiв осiб, якi беруть участь у зборах. Рiшення прийняте.
6. Вирiшили надати згоду на продаж основних засобiв ВАТ Вiдрадненське, за перелiком, який надається (Додаток 4) за залишковою вартiстю з цiллю поповнення оборотних коштiв.
7. Постановили : 1. Перевести випуск iменних акцiй ВАТ Вiдрадненськез документарної форми iснування у без документарну форму(дематерiалiзацiя випуску). 2. Обрати депозитарiєм, який буде обслуговувати випуск акцiй Товариства , ВАТ Нацiональний депозитарiй України. 3. Обрати зберiгачем, у якого будуть вiдкрити рахунки в цiнних паперах власникам акцiй Товариства, ТОВ Фондова компанiя Емiсiя. 4. Припинити ведення реєстратором реєстру акцiонерiв Товариства 15 липня 2010 року. 5. Затвердити Рiшення про дематерiалiзацiю. 6. Затвердити текст повiдомлення про дематерiалiзацiю для розмiщення в офiцiйному друкованому виданнi та персональної розсилки акцiонерам Товариства. 7.Персонально повiдомити акцiонерiв Товариства про прийняте рiшення загальними зборами акцiонерiв рiшення про дематерiалiзацiю шляхом розсилки повiдомлення про дематерiалiзацiю листами.
8. Вирiшили: Правлiння залишити в такому складi: Голова правлiння Салей Вiталiй Володимирович. Члени правлiння Мордвiнкова Лариса Володимирiвна, Павлов Михайло Георгiйович, Радєв Олександр Дмитрович
9. Вирiшили : Наглядову раду залишити у такому складi: Голова наглядової ради Салей Євген Володимирович. Члени наглядової ради Литовченко Олексiй Святославович, Булкiна Наталя Василiвна.
10. Вирiшили Ревiзiйну комiсiю залишити у такому складi : Голова ревiзiйної комiсiї Кулик Григорiй АВолодимирович, Члени ревiзiйної комiсiї Салей Iрина Вiкторiвна, Салей Олена Анатолiївна.
11. Вирiшили : Доручити правлiнню привести документацiю Товариства до вимог Закону України Про акцiонернi товариства. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.