Річний звіт за 2011 рік

Інформація про збори акціонерів

Інформація про загальні збори акціонерів

позачергові
19.12.2011
76.0000000
Порядок денний:
1.Обрання голови та секретаря зборiв, лiчiльної комiсiї, затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
2.Затвердження результатiв закритого (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати закритого (приватного) розмiщення акцiй.
3.Внесення змiн до Статуту ПАТ Вiдрадненське.
Особи, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного вiдсутнi. Особа, що iнiцiювала проведення позачергових зборiв - Наглядова рада.
Результати розгляду питань порядку денного:
1.Вирiшили обрати головою зборiв - Салей Вiталiя Володимировiча, секретарем зборiв-Мордвiнкову Ларису Володимирiвну, лiчильну комiсiю обрати в наступному складi : голова -Бiлокоз В.В. Члени-Тихомiрова Н.I., Макаренко В.П.
2.Вирiшили затвердити результати закритого (приватного) розмiшення акцiй
3.Вирiшили внести наступнi змiни до Статуту Товариства: п.4п1,п4.2. Роздiлу 4 КАПIТАЛ ТОВАРИСТВА викласти в наступнiй редакцiї 4.1.Статутний капiтал Товариства становить 6 909 900 (шiсть мiльйонiв дев`ятсот дев`ять тисяч дев`ятсот) гривень
4.2. Статутний капiтал Товариства подiлено на 27639600 (двадцять сiм мiльйонiв шiстсот тридцять дев`ять тисяч шiстсот) простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 0,25 грн.(двадцять п`ять копiйок)
п9.70. Роздiлу 9 ОРГАНИ УПРАВЛIННЯ ТА КОНТРОЛЮ ТОВАРИСТВА викласти в наступнiй редакцiї: 9.70. Ревiзiйна комiсiя проводить перевiрку фiнансово господарської дiяльностi Товариства за результатами фiнансового року. Ревiзiйна комiсiя проводить спецiальну перевiрку фiнансово-господарської дiяльностi Товариства- за власною iнiцiатiвою, за рiшенням загальних зборiв, наглядової ради, виконавчого органу або на вимогу акцiонерiв (акцiонера), якi (який) на момент подання вимоги сукупно є власниками (власником) бiльше 10 вiдсоткiв простих акцiй Товариства
п.11.2.Посадовими особами органiв Товариства не можуть бути народнi депутати України , члени Кабiнету Мiнiстрiв України, керiвники центральних та мiсцевих органiв виконавчої влади, органiв мiсцевого самоврядування, вiйськовослужбовцi, нотарiуси, посадовi особи органiв прокуратури, суду, служби безпеки, внутрiшнiх справ, державнi службовцi, крiм випадкiв, коли вони виконують функцiї з управлiння корпоративними правами держави та представляють iнтереси держави або територiальної громади в наглядовiй радi або ревiзiйнiй комiсiї Товариства
У текстi Статуту слова Державна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку в усiх вiдмiнках замiнити вiдповiдно словами Нацiональна комiсiя з цiнних паперiв та фондового ринку у вiдповiдному вiдмiнку. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.

Інформація про загальні збори акціонерів

чергові
07.04.2011
75.4500000
Порядок денний-
1.Обрання голови та секретаря зборiв лiчiльної комiсiї
2.Звiт правлiння про пiдсумкi фiнансово-господарської дiяльностi товариства за 2010 рiк та перспективи дiяльностi на 2011 рiк.
3.Звiт Наглядової ради
4.Затвердження звiту та висновкiв Ревiзiйної комiсiї
5.Затвердження рiчного звiту, порядку покриття збиткiв за 2010 рiк
6.Визначення типу Товариства.
7.Визначення структури та кiлькосного складу органiв Товариства
8.Переобрання посадових осiб органiв Товариства (Правлiння, Наглядова Рада, Ревiзiйна комiсiя)
9.Затвердження умов договорiв, що укладатимуться з членами Наглядової ради, встановлення розмiру їх винагороди. Обрання осрби, яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.
10.Прийняття рiшення про збiльшення розмiру Статутного капiталу Товариства шляхом збiльшення кiлькостi акцiй iснуючої номiнальної вартостi за рахунок додатковиїх внескiв.
11.Прийняття рiшення про закрите(приватне) розмiщення акцiй.
12.Затвердження перелiку iнших iнвесторов, серед яких передбачено розмiщення акцiй додаткового випуску.
13.Визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження щодо затвердження результатiв реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй додаткового випуску, про дострокове закiнчення закритого (приватного) розмiщення акцiй та затвердження результатiв закритого (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати закритого(приватного) розмiщення акцiй додактового випуску.
14.Визначення уповноважених осiб Товариства, яким надаються повноваження здiйснювати персональнi повiдомлення всiх акцiонерiв та iнших iнвесторiв про прийняття загальними Зборами рiшення щодо збiльшення Статутного капiталу та закрите (приватне) розмiщення, здiйснювати дiї щодо забеспечення розмiщення акцiй та реалiзацiї акцiонерами свого переважного права, а також отримувати вiд акцiонерiв письмовi пiдтвердження про вiдмову вiд використання свого переважного права.
15.Внесення змiн до Статуту ВАТ Вiдрадненське шляхом затвердження його нової редакцiї у зв`язку з приведенням дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до Закону України Про акцiонернi товариства та змiною найменування Товариства.
16.Затвердження нової редакцiї внутрiшнiх положень Товариства.
Особи, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного вiдсутнi.
Результати розгляду питань порядку денного:
Постановили:
1.Обрати головою зборiв - Салей Вiталiя Володимировiча, секретарем зборiв-Мордвiнкову Ларису Володимирiвну, лiчiльну комiсiю у складi однiєї особи- Хохлачової Свiтлани Миколаївни.
2.Затвердити звiт голови правлiння.
3.Затвердити звiт голови наглядової ради.
4.Затвердити звiт голови ревiзiйної комiсiї.
5.Затвердити рiчний звiт та здiйснити покриття збиткiв за рахунок майбутнiх доходiв.
6.Визначити типом Товариства публiчне акцiонерне товариство.
7.Затвердити наступнi структуру та кiлькiсний склад органiв управлiння та контролю Товариства:
-загальнi збори акцiонерiв
-Наглядова рада у кiлькостi 3 членiв (голова наглядової ради та два члени Наглядової ради)
-Генеральний директор одноосiбний виконавчий орган
-Ревiзiйна комiсiя 3 члени (голова ревiзiйної комiсiї та два члени ревiзiйної комiсiї)
8.Переобрати посадових осiб органiв Товариства наступним чином :
- Вiдкликати Голову правлiння Салея Вiталiя Володимировича, членiв правлiння Мордвiнкову Ларису Володимирiвну, Радева Олександра Дмитровича, Павлова Михайла Георгiйовича
- вiдкликати Голову Наглядової ради Салея Євгенiя Володимировича, членiв Наглядової ради Литовченко Олексiя Святославовича, Булкiну Наталю Василiвну
-вiдкликати Голову Ревiзiйної комiсiї Кулика Гртгорiя Володимировича, членiв Ревiзiйної комiсiї Салей Iрину Вiкторiвну, Салей Олену Анатолiївну
- обрати Генеральним директором Салея Вiталiя Володимировича,
- обрати Наглядову раду у складi: Голова Наглядової ради Салея Євгенiя Володимировича, членiв Наглядової ради Литовченко Олексiя Святославовича, Касьянов Костянтин Вiталiйович
-обрати голову Ревiзiйної комiсiї Кулика ГригорiяВолодимировича, членiв Ревiзiйної комiсiї Салей Iрину Вiкторiвну, Салей Олену Анатолiївну
9.Затвердити умови договорiв, що укладатимуться з членами наглядової ради, та затвердити винагороду членiв Наглядової ради у розмiрi -0,00 грн. Уповноважити на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради ..генерального директора Товариства
10.Збiлшити розмiр Статутного капiталу Товариства шляхом збiльшення кiлькостi акцiй iснуючої номiнальної вартостi за рахунок додаткових внескiв.
11.Здiйснити закрите (приватне) розмiщення акцiй.
12. Затвердити наступний перелiк iнших iнвесторiв, серед яких передбачено розмiщення акцiй додаткового випуску:
1. Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю Вiдрадненське (код за ЄДРПОУ: 35651924 мiсцезнаходження: Запорiзька обл., Запорiзький р-н., с. Вiдрадне, вул.. Перемоги б.3 к.6).
2. Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю Пiвдень-Агро-Лiдер (код за ЄДРПОУ 33175132, мiсцезнаходження: Запорiзька обл.., Запорiзький р-н., с. Вiдрадне вул.. Перемоги б.3 к.3)
3. Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю Мега-Сервiс (код за ЄДРПОУ: 31944712 , мiсцезнаходження:. м. Днiпропетровськ, вул.. Симферопiльська б.21 оф.212).
13. Повноваження щодо затвердження результатiв реалiзацiї акцiонерами свого переважного права на придбання акцiй додаткового випуску, про дострокове закiнчення закритого (приватного) розмiщення акцiй надати виконавчому органу Товариства Генеральному директору; Повноваження щодо затвердження результатiв закритого (приватного) розмiщення акцiй та звiту про результати закритого (приватного) розмiщення акцiй додаткового випуску надати загальним зборам акцiонерiв Товариства.
14. Уповноважити Генерального директора Салей Вiталiя Володимировича здiйснювати персональнi повiдомлення всiх акцiонерiв та iнших iнвесторiв про прийнятi загальними Зборами рiшення щодо збiльшення Статутного капiталу та закрите (приватне) розмiщення, здiйснювати дiї щодо забезпечення розмiщення акцiй та реалiзацiї акцiонерами свого переважного права. Отримання вiд акцiонерiв письмових пiдтверджень про вiдмову вiд використання свого переважного права умовами закритого (приватного) розмiщення не передбачається.
15.Внести змiни до Статуту Вiдкритого акцiонерного товариства Вiдрадненське шляхом затвердження його нової редакцiї у зв`язку з приведенням дiяльностi Товариства у вiдповiднiсть до Закону України Про акцiонернi товариства та змiною найменування Товариства з Вiдкритого акцiонерного товариства Вiдрадненське на Публiчне акцiонерне товариство Вiдрадненське.
16. Затвердити нову редакцiю положення Про Наглядову раду Товариства. Iншi внутрiшнi положення Товариства, що затверджувалися ранiше, втрачають чиннiсть. 
** У відсотках до загальної кількості голосів відповідно до статуту товариства.