Дата розміщення: 30.04.2014

Річний звіт за 2013 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 20.04.2013
Кворум зборів** 92.3
Опис ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Обрання голови, секретаря та лічильної комісії зборів, затвердження порядку проведення загальних зборів (регламенту зборів).
2. Розгляд звіту Генерального директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2012 рік та його затвердження.
3. Розгляд звіту Наглядової ради Товариства за 2012 рік та його затвердження.
4. Розгляд звіту та висновків Ревізійної комісії Товариства за 2012 рік та їх затвердження.
5. Затвердження річного звіту Товариства за 2012 рік.
6. Затвердження порядку розподілу збитку Товариства за 2012 рік.
7. Визначення основних напрямів діяльності Товариства на 2013 рік.
8. Попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, та надання повноважень на укладання таких правочинів.
9. Затвердження значних правочинів, вчинених протягом 2012 року та у 2013 році до моменту проведення загальних зборів.
10. Прийняття рішення про припинення повноважень та обрання Генерального директора Товариства.
11. Про затвердження умов договору, що укладатиметься з Генеральним директором Товариства, встановлення розміру його винагороди, та обрання особи, яка уповноважується на підписання договору з Генеральним директором.
12. Прийняття рішення про припинення повноважень Голови та Членів Наглядової ради. Обрання нового складу Наглядової ради.
13. Затвердження умов договорів, що укладатимуться з Головою та Членами Наглядової ради, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з Головою та Членами Наглядової ради.
14. Прийняття рішення про припинення повноважень Голови та Членів Ревізійної комісії. Обрання нового складу Ревізійної комісії.
15. Затвердження умов договорів, що укладатимуться з Головою та Членами Ревізійної комісії, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з Головою та Членами Ревізійної комісії
16. Про внесення змін до Статуту Товариства шляхом затвердження його нової редакції. Обрання особи, якій надаватимуться повноваження з підписання нової редакції Статуту та забезпечення реєстрації його в органах державної реєстрації.

Осіб, що подавали пропозиції до порядку денного не було.
Ініціатором загальних зборів була Наглядова рада Товариства.
Результати розгляду порядку денного:
1. Постановили: обрати Головою зборів Слободянюк Сергія Миколайовича, секретарем зборів Барабаш Олега Леонідовича; лічильну комісію у складі: голова лічильної комісії Ступак О.Г., член лічильної комісії Сєвостьянова Юлія Григорівна, член лічильної комісії Ситнік Олена Олександрівна.
2. Постановили: Затвердити звіт Генерального директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2012 рік.
3. Постановили: Затвердити звіт Наглядової ради за 2012 рік.
4. Постановили: Затвердити звіт та висновки Ревізійної комісії Товариства за 2012 рік.
5. Постановили: Затвердити річний звіт Товариства за 2012 рік.
6. Постановили: Затвердити наступний порядок розподілу збитку Товариства за 2012 рік: покрити збитки за рахунок доходів, що будуть отримані від фінансово-господарської діяльності Товариства у майбутньому.
7. Постановили: Основними напрямками діяльності на 2013 рік визначити: птахівництво та рослинництво.
8. Постановили: Попередньо схвалити наступні можливі правочини, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення: 1.Передача гуртожитку, що знаходиться за адресою с.Відрадне, вул.. Перемоги,1 (сукупна гранична вартість 150 000 грн.); 2. Одержання кредиту (сукупна гранична вартість 11 000 000 грн.) Уповноважити здійснювати дії щодо забезпечення укладання та підписання таких правочинів Генерального директора Товариства.
9. Постановили: Не затверджувати значні правочини, вчинені протягом 2012 року та 2013 році до моменту проведення загальних зборів, оскільки в цьому періоді вони не вчинялися.
10. Постановили: Припинити повноваження Генерального директора Товариства Слободянюк Сергія Миколайовича. Обрати на посаду Генерального директора Слободянюк Сергія Миколайовича.
11. Постановили: Затвердити умови договору, що укладатиметься з Генеральним директором Товариства, встановити винагороду згідно штатного розкладу. Уповноважити Голову наглядової ради на підписання договору з Генеральним директором.
12. Постановили: : Припинити повноваження Голови Наглядової ради Чопик Вікторії Олексіївни, Члена Наглядової ради Стрилець Світлани Миколаївни, Члена Наглядової ради Гриненко Світлани Степанівни.
Обрати до складу Наглядової ради трьох осіб з запропонованих кандидатур: Чопик Вікторія Олексіївна, Стрілець Світлана Миколаївна, Гриненко Світлана Степанівна.
Обрати Головою Наглядової ради одного з обраних членів Наглядової ради - Чопик Вікторію Олексіївну.
13. Затвердити умови договорів, що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради. Винагороду Голові та членам Наглядової ради залишити без змін. Уповноважити на підписання договорів з Головою та членами Наглядової ради Генерального директора.
14. Припинити повноваження Голови Ревізійної комісії Федорова Антона Володимировича, Члена Ревізійної комісії Булкіної Наталії Василівни, Члена Ревізійної комісії Маланіної Людмили Олександрівни.
Обрати до складу Ревізійної комісії трьох осіб з запропонованих кандидатур: Федоров Антон Володимирович, Маланіна Людмила Олександрівна, Булкіна Наталя Василівна
Обрати Головою Ревізійної комісії одного з обраних членів Ревізійної комісії - Федорова Антона Володимировича.
15. Постановили: Затвердити умови договорів, що укладатимуться з Головою та членами Ревізійної комісії. Винагороду Голові та членам Ревізійної комісії не сплачувати. Уповноважити на підписання договорів з Головою та членами Ревізійної комісії Голову наглядової ради.
16. Постановили: Затвердити внесення змін до Статуту Товариства шляхом затвердження його нової редакції. Обрати Голову зборів, як особу якій надаватимуться повноваження з підписання нової редакції Статуту та забезпечення реєстрації його в органах державної реєстрації.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 28.09.2013
Кворум зборів** 93
Опис ПОРЯДОК ДЕНИИЙ:
1. Обрання голови, секретаря та лічильної комісії зборів, затвердження порядку проведення загальних зборів (регламенту зборів).
2. Прийняття рішення про припинення повноважень та обрання Генерального директора Товариства.
3. Про затвердження умов договору, що укладатиметься з Генеральним директором Товариства, встановлення розміру його винагороди, та обрання особи, яка уповноважується на підписання договору з Генеральним директором.
4. Прийняття рішення про припинення повноважень Голови та Членів Наглядової ради. Обрання нового складу Наглядової ради.
5. Затвердження умов договорів, що укладатимуться з головою та членами наглядової ради, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з Головою та Членами Наглядової ради.
Осіб, що подавали пропозиції до порядку денного не було.
Ініціатором загальних зборів була Наглядова рада Товариства.
Результати розгляду порядку денного:
1. Постановили: Обрати Головою зборів Петренко Лесю Василівну, Секретарем зборів Барабаш Олега Леонідовича; лічильну комісію обрати у складі: Голова лічильної комісії Ступак Олег Григорович, член лічильної комісії Сєвостьянову Юлію Григорівну; член лічильної комісії Ситнік Олена Олександрівна. Затвердити наступний порядок проведення загальних зборів (регламент зборів):
Виступи по питаннях порядку денного - до 20 хв.;
запитання, довідки доповідачам - до 15 хв.;
збори провести без перерви.
2. Постановили: Припинити повноваження Генерального директора Товариства Слободянюка Сергія Миколайовича та обрати на посаду Генерального директора Петренко Лесю Василівну.
3. Затвердити умови договору, що укладатиметься з Генеральним директором Товариства, залишити винагороду без змін. Уповноважити Голову Наглядової ради на підписання договору з Генеральним директором.
4. Постановили: Припинити повноваження Голови Наглядової ради Чопик Вікторії Олексіївни, Члена Наглядової ради Стрилець Світлани Миколаївни, Члена Наглядової ради Гриненко Світлани Степанівни.
Обрати до складу Наглядової ради трьох осіб з запропонованих кандидатур: Слободянюк Сергій Миколайович, Чопик Вікторію Оллексіївну, Стрілець Світлана Миколаївна.
Обрати Головою Наглядової ради одного з обраних членів Наглядової ради – Слободянюк Сергій Миколайович.
5. Постановили: Затвердити умови договорів, що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради. Винагороду Голові та членам Наглядової ради не сплачувати. Уповноважити на підписання договорів з Головою та членами Наглядової ради Генерального директора Товариства.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.